A Tudatos Végig Álmatlanság

A Tudatos Végig ÁlmatlanságBeletelt egy oda nem illő idő, hogy string ezek a szavak együtt. Én unfocussed, tagolatlan, ködös. Sőt, az írás ezt a mondatot én is frissíteni a bejövő (kétszer), megnéztem több news honlapján (újra) készült (egy másik) csésze teát. Én vagyok a szokatlanul rossz hangulat, a figyelemelterelés a nehézség, hogy, hogy gondolom. Ez csapódik le, hogy az egyik elsődleges oka, aludni. (Nem vagyok ott.)

Mint rendszeres olvasók tudni fogják, hogy időről időre álmatlanságban szenvedek, általában okozta a három dolog:

  1. Koffein
  2. Rumination
  3. Kis gyermekek

Tegnap este, volt egy kombináció, B, C.Tegnap este, volt egy kombináció, B, C.

Az öt éves fiam éjszakája volt, éber rendszeres időközönként, illetve szükség nyugtató. Minden progresszív ébresztő találtam, egyre nehezebb, hogy vissza tudjak aludni. Által hajnali 2-biztos voltam benne, hogy a következő nap lenne, improduktív, tönkrement. Azzal, 3 biztos voltam benne, hogy elaludt lehetetlen volt. Aztán 4-kor voltam győződve arról, hogy a munka az új film teljes baromság, senki nem lenne érdekelt.

Ez alkalommal, mint a tegnap esti ruminative álmatlanság, ami nem vezetett engem, hogy csatlakozzanak az új projekt – Az Év, Az Élet Mindfully, amelyben egy csapat tudós nyomon követni a stressz-szintet, agy működését, immunrendszer, génexpresszió, mint én is meditálni napi egy évre. Mint írtam nemrég jött, amikor rájöttem, hogy a stressz volt a aggasztó szinten. A szorongás okozta köröm-harapás szokás, álmatlanság visszatért, én pedig tartottam attól, hogy ismét a krónikus fájdalom, kimerültség, ízületi gyulladás, ami ezzel jár, hogy egy autoimmun betegség. Alapvetően, jött a projekt, mert szükségem volt, hogy kap vissza a pályára, annak érdekében, hogy ezt így kellett csinálni a munkát.

Nem vagyok egyedül szenved krónikus álmatlanság. Becslések szerint 35% – a az emberek gondja aludni, vagy éppen alszik valamikor az életük. Ez nem kis dolog, amikor elvesztette az alvás egyre inkább párosítva krónikus betegségek, mint a szorongás, depresszió, fibromyalgia, cukorbetegség, epilepszia, Parkinson-kór. Az érintettek álmatlanság, 30 százalék szerint az álmatlanság teszi őket, fáradt, ingerlékeny, nem hatékony, 44 százaléka gondolja, mint én, hogy ez negatívan hat az egészségre.

Szóval, mit csináljunk?

Személy szerint, én nem vagyok lelkes a gyógyszeres megoldás. Popping egy pirulát, hogy jön a mellékhatások nem gondoltam, hogy egy életképes hosszú távú megoldás, hogy egy hosszú távú probléma. Ezért az ötlet, hogy a kábítószer-ingyenes éberség meditáció tetszik. A bizonyíték is jól néz ki. Egy kísérleti tanulmány képest a gyógyszert, a meditáció pedig nem talált viszonylag hatékony. A legutóbbi felülvizsgálat megállapította, hogy bár több van szükség, a kutatás eddig azt sugallja, hogy az éberség alapú beavatkozások (MBIs) jelentős hatással van álmatlanság, alvási zavarok.

A tudósok még nem tudni, hogy pontosan miért, álmatlanság, úgy tűnik, javult a tudatosság. Az egyik elmélet, amit én csak úgy hívok, a “Élvezheti Hatását, hogy” ez azért van, mert éberség képzés megnyugtatja az elfoglalt agy, ez is csökkenti a fiziológiai izgalom. Más szóval, amikor az elménk nyugi, így a testünk. Az izmok lazíts, a szívverés lelassul, a légzés remeg tőle, ami megkönnyíti, hogy el tudjon aludni. A Lazítson Hatás elmélete vonalak szépen Herbert Benson relaxációs válasz megállapítások az 1960-as években, amely írtam már erről korábban.Szóval, mit csináljunk?

Egy másik elmélet, amely egyes kutatók hívás “Újra észrevette, hogy” az éberség képzés ad nekünk egy képesség, hogy tisztában legyen a saját mentális állapota ezt lehetővé teszi számunkra, hogy majd módosítsa a kapcsolatunk. Ahelyett, hogy elkapják a gondolatok, egy mentális lépés vissza, majd egyre kevésbé érzékenyen érinti. Érdekes, hogy miután a tendencia, hogy fontolja meg azonosították, mint fontos tényező, hogy az álmatlanság, de biztos vagyok benne, hogy éberség képzés segít az álmatlanság megzavarja a negatív gondolkodás mintákat, hogy van egy tendencia, hogy automatikusan esik késő éjszaka.

Gyanítom, hogy éberség képzés, amely magában foglalja a szándékosan hozza a figyelmet, hogy jelen pillanatban gondolatok vagy érzések egy hozzáállás, az elfogadás, a türelem, nyitottság, kíváncsiság, kedvesség, működik a szintek száma. De én nem akarok túlozni éberség, mint az, hogy egy bevált “gyógyítja” az álmatlanság. A felülvizsgálat korábban említettem, kiemelve, hogy bár nem volt 18 vizsgálatok, mind a kis (beleértve összesen 407 fő) pedig csak hat randomizált kontrollált vizsgálatok (figyelembe az arany-standard kutatás). Ez nagyon korai.

Az évek során megtanultam, hogy művészet, tudomány, hogy egy jó alvás után, hogy ez túl egyszerű azt mondani, hogy meditálni pár percig egy nap lesz megoldani egy ilyen összetett problémát. Írtam korábban, hogy a meglehetősen bonyolult esti rituálé, amely többek között magában foglalja a kék-fény blokkoló szemüveget, ha tv-t nézni, narancs színezett globe az éjjel lámpák.

Ezzel azt mondta, egy dolgot biztosan tudok. Mielőtt elkezdtem meditálni 210 napja csináltam, mind az “alvás higiénia” tevékenységek lefekvés előtt pedig még mindig tapasztalható, hogy két vagy három hetente az álmatlanság. Én most meditálni napi 45 perc, kivéve a tegnap este, amely részben az okozta, hogy a fiam ébrenlét, az álmatlanság eltűnt.

Ez volt (sokkal kevésbé logikusan) kavarog a fejemben a négy ma reggel, mint én ruminated a “végzetes” döntés. Ekkor l felismerte a megoldás, hogy az álmatlanság volt nevetségesen egyértelmű. Én töltöttem fel egy 10 perces irányított nyomon követni a meditáció app… aztán aludt, még azelőtt, hogy befejezte.

Leave a Reply