10 HATÉKONY PUSH-UP ELTÉRÉSEK A KÜLÖNBÖZŐ FITNESS SZINT

10 HATÉKONY PUSH-UP ELTÉRÉSEK A KÜLÖNBÖZŐ FITNESS SZINTHa még nem kezdted el tartalmazó push-up be az edzést, kezdd el most! Push-up a teljes felső test, beleértve a mellkas, váll, bicepsz, tricepsz (búcsú bingo fegyvert!), valamint igazi kihívást jelent az a mag, fenék. Akár egy edzés kezdő, vagy fitness buff, ez a funkcionális testsúly mozgás elengedhetetlen a fitness rutin pedig 10 push up variációk, próbálja ki!

KEZDŐ

1. PUSH-PUSH-UP

Ez a változás a fekvőtámasz végzett lejt (a felső test magasabb, mint nursing a test alsó) segítségével egy padon, falra, kerítésre vagy a lépést. Minél nagyobb a szög a tested a föld, a könnyebb. Tegye a kezét a lejtő, valamint lejjebb egy push-up (ha használ egy padon, vagy a lépést, legyen szó alá, a mellkas). Akkor nyomd fel magad, erőteljesen, míg a kezét, engedje el a lejtőn, tartsa mag, jó szorosan, aztán menj vissza le a következő push-up. Győződjön meg róla, hogy a föld puha könyök elkerülése érdekében keletkeztek.

2. SZŰK FEKVŐTÁMASZ (TÉRD)

Ez a változás a tricepsz, mint akkor tegye a kezét, közelebb, mint a váll szélessége, míg a hüvelykujj kapcsolatot. Arra törekszünk, hogy tartsa a könyöke közel van a test alatt ez a push-up módosítás, hogy nagyon cél a hátán a karját.

3. OLDALRA, PUSH-UP (TÉRD)

Ez a változás az lesz, hogy a start a kezét, közelebb, mint a váll szélessége (mint a szűk push-up). Tartsa a térde (vagy a láb) ültetett, emeld fel a jobb kezét, aztán gyerünk tovább jobbra, mint a push-up. Erőltesd meg magad, hozd a jobb kéz vissza középre. Ismételd meg a bal oldalon.

4. KÖNYÖK PUSH-UP

Ahogy a neve is mondja, ez egy push-up végzett egy könyök deszka. Bejutni deszka helyzetben a könyök (ellenőrizze, hogy a könyök, vagy közvetlenül alatta a vállak). Alacsonyabb a láda a föld felé, majd szorítani a lapockák össze, majd hajtson keresztül a alkar nyomja magad vissza.

KÖZTES

5. PARANCSNOK PUSH-UP

First végre egy szabályos push-up a kezén, lábán. Miután egy push-up, vegyenek részt a mag hozza a jobb térd felé kívül a jobb könyökét, majd vissza. Egy újabb push-up, majd ismételje meg a térd-könyök a bal oldalon. Ez a változás tényleg el a ferde – király!

6. EGYETLEN LÁB PIKE PUSH-UP6. EGYETLEN LÁB PIKE PUSH-UP

Ez a változás kezdődik egy 3 lábú kutya pozíció (az egyik kedvenc jóga ászanák). Hogy egy 3 lábú kutya: indul a deszka helyzetben a kéz, a láb csípő szélességű egymástól, emeld fel a csípőd fel az ég felé vezet, nyomában a föld felé, akkor meghosszabbítja az egyik lába az ég felé. Most, hogy a kiindulási helyzet, hajtsa végre a push-up hajlítással a könyökét, valamint csökkenti a tetején a fejét a föld felé, a két keze között. Menj olyan alacsony, mint akkor, mielőtt nyomja magad vissza. Ne felejtsd el, hogy mindkét fél.

7. DESZKA JACK PUSH-UP

Indul egy deszka helyzetben a kéz, a láb együtt. Ugrás a lábad, aztán (mint közben jumping jack), majd egy push-up. Ismételd, ismételd, ismételd meg!

HALADÓ

8. PUSH-UP JACK

Elindul egy deszka helyzetben a kéz, a láb együtt. Ahogy lejjebb a push-up, ugrás a lábad, hogy egy szélesebb, majd ugorj vissza, ahogy tolja fel magát. Ez a változás tényleg el a szívverése.

9. FEL-LE, PUSH-UP

Elindul egy deszkát a könyökét. Végre egy könyök push-up azáltal, hogy csökkenti a mellkas felé a földre szorította, a lapockák össze. Akkor gyere fel, hogy egy deszkát a kezét, majd hajtsa végre a standard push-up. Alsó vissza a könyökét, majd ismételje meg a folyamatot. (Később megköszönöd!)

10. KÉZENÁLLÁS PUSH-UP10. KÉZENÁLLÁS PUSH-UP

Ehhez a gyakorlathoz szükséged lesz egy fal, fa, kerítés (bármi sovány, az egész test ellen). Meg tudod csinálni a felső test szemben, vagy távol a faltól – próbáld ki mindkettőt, aztán meglátjuk, hogy melyik tetszik. Ha a fal felé, hajlik a derék & növény a kezét a földre váll szélesség mellett, alapvetően mássz fel a falra, a lábad, amíg szép egyenes zárva könyök. Ha háttal a falnak, meg kell gyakorolni, hogy szétrúgjam a lábát, mint a test (nem olyan nehéz, mint amilyennek hangzik). Ez a mozgalom, hogy tényleg folyadék gyors ahhoz, hogy működjön. Hajlik a dereka kicsit, majd tegye a kezét a földre váll szélesség mellett egyenes karokkal. Kick egyik lábát, aztán a másikat, amíg a test egyenesen a falnak. Lehet, hogy egy pár alkalommal annak érdekében, hogy kap a nyitjára, de ne csüggedjetek.

Tipp: nem baj, ha figyelnek erre, főleg, ha még soha nem próbálta, az egyik előtt! Miután a falhoz (bárhonnan) készen áll rá. Győződjön meg róla, hogy foglalkozol egyenesen előre, nem a padlón. Lassan engedje le magát a földre, amíg a feje majdnem érinti a padlót, (nyugodtan tegyél egy párnát, vagy a párna alá, hogy a biztonság érdekében). Erőltesd meg magad vissza lassan, míg a karjaid egyenes.

 

Leave a Reply